woensdag 13 april 2011

goulash

Gisteren heb ik is geprobeerd om goulash te maken , en ik moet zeggen t was lekker.
Het receptje haalde ik van internet.

INGREDIENTEN
1kg rundstoofvlees (heb ik vervangen door kip)                2 teentjes knoflook
1liter vleesbouillon                                                             1 chilipeper of
                                                                                               chilipoeder
2 paprika s                                                                          2 potjes tomatenpuree
2uien                                                                                   1 koffielepel boter
zout, peper paprikapoeder

BEREIDING
Bak het vlees in de boter ong 5 a 6 min.
Snij de ajuinen, de paprika s, en de chilipeper in reepjes en hak de knoflook fijn .
Laat ze een 7 tal min zachtjes bakken .
Voeg de tomatenpuree, het rundstoofvlees de vleesbouillon bij de groenten.
Roer alles goed om.
Laat 90 min zachtjes pruttelen.
Bind met maizena (ik gebruikte vloeiende bloem)
klaar

2 opmerkingen: