donderdag 23 mei 2013

Dagboek Kroatie dag 1 zaterdag 18 mei

Vandaag zijn we naar Caftat vertrokken.
We zijn vertrokken met regen en komen toe in stralende zon .
Eindelijk zon :)
Ik ben bezig in onze kamer als Kenny mij roept vanop de gang " kom kijken " ik pak de sleutel en volg hem, een heel mooi zicht op de zee.
We willen terug naar binnen maar krijgen de deur niet meer open , dus beginnen we trapkes op en af te lopen (wij zitten op t 7de verdiep) op een gegeven moment zitten we zelf op t dak maar op geen enkel verdiep raken we binnen.
Er is ook een trap tussen de bomen dus die lopen we naar beneden , weer een dood einde. Trapje weer op naar boven dan maar deze keer komen we uit op een parking en zo geraken we weer in t hotel , binnen gekomen gingen we toch maar is kijken wat er op die deur stond "nood uitgang opent enkel langs binnen " :)
Na het eten besloten we in t centrum van caftat is te gaan kijken
De vrow van jetair had gezegd "aan de zee naar rechts" tuurlijk is het hier volledig omringt door de zee dus liepen we waar we de zee direct zagen in de donker weer trapkes die niet echt recht lagen op en af tot er helemaal geen licht meer was dus weer andere kant op. Uiteindelijk zijn we in Caftat geraakt en zagen we ook de weg die we eigenlijk hadden moeten nemen .
Het is hier in 1 woord PRACHTIG en de coctails zijn lekker ;)

Groetjes Cheneson2 opmerkingen:

  1. Mooi seg... denk da iedereen direct wilt vertrekken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prettige vakantie. Wij waren vorig jaar in Kroatiƫ, maar niet aan zee.
    Hier regent het pijpestelen en zo ook nog de komende dagen.

    BeantwoordenVerwijderen