vrijdag 15 juli 2011

nieuwe machiene

Mijn naaimachine heeft kuren, was een rokje aan t stikken en die blokkeerde constant (is niet de eerste keer) mijn stof stak zelf vast en er zit een gaatje in.
T is een goedkope machine  nog nog maar 7 maand in gebruik maar ik ben zijn kuren beu, zeker als er gaten komen in mijn stof.
Wat raden jullie aan gewoon terug een naaimachine of een overlock en welk merk ?
Ben zelf nog maar een 7 maand aan t stikken , dus weet niet goed waar beginnen

groetjes cheneson

6 opmerkingen:

 1. Zou niet eens weten wat overlock wilt zeggen:-) ik heb een singer van bij van den borre, iets over de 100 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Wij hebben (of nu met de wateroverlast moet ik zeggen, hadden) een Singer en die had dat ook, dat was bij ons de onderspanning die niet goed zat en is dan in reparatie gegaan en dan is het terug ok, ik heb me ook altijd laten vertellen dat je niet met goedkope draad mag stikken, die stoft te hard en maakt je machine stuk, maar ja geen idee of dat zo is bij u hoor :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je berichtjes op mijn blog,Cheneson.

  Van geen goedkope naalden gebruiken heb ik ook nog eens gehoord, misschien ligt het daaraan ?

  Veel geluk

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het zal niet zozeer aan het machine liggen, maar meer aan de naalden en de onderspanning. Zit het spoel goed in het machine? En zeer belangrijk zijt ge met de juiste naalden bezig? en wat ook wel kan helpen is het machine eens goed zuiver maken en wat smeren met olie...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. machine is juist gesmeerd en sinds zijn de problemen begonnen, mss dat het dan aan de onderspanning ligt? goedkope draad gebruik ik niet om te stikken. en van de naald heb ik geen idee eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen